Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jt Advent Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Alpinism utilitar
7 lei
Brand
Alpinism Industrial, afisaj,
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apeland la firma noastra castigati alaturi de dumneavoastra o echipa cu peste 10 ani de experienta in spate. Nu suntem firma care poate sa le faca pe toate , dar ne straduim pe serviciile ce vi le oferim sa va putem garanta prin atestate si cursuri ca suntem niste profesionisti.

Asa se face ca avem un coleg care se pricepe la toaletarea arborilor periculosi in mediul urban. Avem drept dovada pe langa atestatul de fasonator mecanic (spus mai ardeleneste drujbist), avem si recomandarea primariei din Turda, firmei Kovostroj si multi altii.

  Avem un coleg  bun sudor, atestat cu scoala de instalator- sudor in instalatii si retele de gaz Avem colegi  lacatus-mecanicialaturi de care asiguram si servicii de mentenanta in fabrici precum Kronospan Sebes, Kronospan Brasov, Saint Gobain etc.

Am lucrat in proiecte mari de retelistica GSM pentru Cosmote, Vodafone, Orange, Huawei, Ericson etc
Decoram de peste 3 ani  panouriile din reteaua de magazine Lidl. Am montat bannere si  mashuri prin toata tara de la marimi de cativa mp pana la unele de 850 mp, Am montat zeci de casete luminoase la firme precum Telekom, Cosmote, Romtelecom, Beep, Group Five si multi altii.

Din cand in cand ajutam si persoanele care si-au inchis din greseala  cheile in casa.
Suntem o echipa  cu bun simt si cei 7 ani de acasa.
  Daca inca nu te-ai convins de beneficiile alegerii echipei noastre iti garantam ca daca nu va scapam de problema nu trebuie sa ne platiti.  

Folosim doar scule si utilaje profesioniste de la Stihl , Makita,Metabo, Esab etc si folosim doar echipament si corzi verificate si conform normelor EU.

Suntem o echipa  cu bun simt si cei 7 ani de acasa, printre valorile noastre sunt integritatea, familia, respectul si lucrul in echipa.Toti membrii echipei sunt atestati lucrului la inaltime avand fisele de aptitudini vizate.  

   Daca inca nu te-ai convins de beneficiile alegerii echipei noastre iti garantam ca daca nu va scapam de problema nu trebuie sa ne platiti
Din Gura in Gura